Wittere tanden door houtskool, fabel of feit?

Wittere tanden door houtskool, fabel of feit?

 

Maakt houtskool je tanden echt witter?

Houtskool (Coconut Charcoal) is een van de populaire beautytrend. Je vindt het overal in. Voor je gezondheid in drankjes/voeding en voor schoonheid in beautyproducten. Zo vallen witte tanden ook in de beautytrends en zoeken mensen veel manieren op hun tanden zo wit mogelijk te maken. Sommige besteden honderden euro's aan tandenblekers wat erg schadelijk voor je tanden kan zijn. Nu hebben wij de perfecte oplossing om jou honderden euro's te besparen en je gezonde gebit te behouden. Dit allemaal door ons unieke product met de speciale formule van houtskool!  Nu denk je vast werkt dit nou echt? Zwarte poeder die je tanden witter maakt? Ja dag! In deze blog vertellen wij dat dit echt werkt en waarom!

 

Wat is actieve houtskool (Activated Coconut Charcoal) precies?

Ik hoor je al denken. "Dit zijn toch geen kolen die je ook in de BBQ doet?" Hell no, dit is een totaal ander product. Houtskool komt namelijk van de kokosnoot af. De kokosnoot wordt gemalen totdat het een fijne poeder. Deze poeder is zo fijn dat het op geen enkele manier je tanden of tandvlees kan beschadigen. De verfijnde houtskool heeft een absorberende kracht dat de tannine verwijdert. (Tannine = een stof wat o.a koffie zit, dat voor gele tanden zorgt). Ook verwijdert het bacteriënen vieze geurtjes in je mond.     

 

  Even een stukje geschiedenis over houtskool.

Het gebruik van houtskool is niet nieuw voor de mensheid. Dit bestaat namelijk al eeuwen! In de Romeinse tijd werd het namelijk gebruikt bij darmproblemen en om een stinkende adem om te toveren tot een goed ruikende adem. Bij de hindoes werd het gebruikt voor waterzuivering en werd houtskool gebruikt bij hun beautyroutine.

Op medisch gebied word het in het heden gebruikt om mensen met een vergiftiging te behandelen.

 

Waarom gebruikt HolySmile Coconut Charcoal in hun Whitening Stripes?

Wij vertellen je dit al te graag! Bij HolySmile staat veiligheid en gezondheid voorrop! Dus wij willen dat jij je tanden zo wit mogelijk maakt, op de meest gezondste en veiligste manier. Let natuurlijk goed op bij andere merken die producten met Charcoal aanbieden! Bij HolySmile garanderen wij je dat onze Coconut Charcoal formule volledig te vertrouwen is, want is Oralgrade getest en we gebruiken ons product ook zelf! 

 

Wij vertellen je graag hoe je ons product gebruikt! 

Wij verkopen whitening stripes dat bestaat uit een kuur van 12 dagen. Elke dag gebruik je een strip voor op je tanden. Deze whitening strip is gemakkelijk aan te brengen op je tanden door de zichtbare bovenkant en onderkant voor je gebit. Plak het op je tanden en laat het 30 minuutjes zitten. Verwijder te strip en that's it! Wij raden het aan om ons whitening strip te gebruiken voor het slapen gaan, want zou kan de stof nog extra goed z'n werking doen tijdens je nachtrust. Ook tijdens het slapen eet of drink je niet, waardoor er geen kleurstoffen dit proces tegengaan.