Tevredenheidsgarantie

    

HolySmile staat achter de producten die ze verkopen. Er is veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een effectieve formule om jouw tanden op een gemakkelijke en veilige manier te bleken. Daarom garanderen wij onze klanten dat ze resultaat behalen en anders betalen wij het aankoopbedrag terug. 

Als minimumeis hebben wij opgesteld dat je tanden 1 tot 2 tinten witter moeten zijn na één volledige kuur. Mocht je dit resultaat niet behalen? Dan heb je de mogelijkheid een terugbetaling aan te vragen. Volg hiervoor, alvorens je met de kuur begint, de volgende stappen:

1. Neem een foto van je tanden voordat je met de kuur begint. 
2. Volg de bijgeleverde instructies nauwkeurig op.
3. Maak direct na de 1e behandeling een duidelijke foto van je tanden in vergelijkbare lichtomstandigheden.
4. Gebruik de producten dagelijks en maak op de 7e en 14e dag een duidelijke foto direct na de behandeling.

Indien je niet aan bovenstaande eisen kan voldoen, kun je ons alsnog een mailtje sturen en komen we gezamelijk tot een oplossing. Dit kan via het contactformulier op de site of via het mailadres info@holysmile.nl. 

Let op 
- Alle vóór en na foto’s moeten ook geldige datum- en tijdstempels bevatten. Dit kun je gemakkelijk ook op mobiele foto's tonen, je kunt dit het best via Google opzoeken afhankelijk van je telefoon en besturingssysteem.

- Stuur de 4 foto´s, met je bestelnummer naar info@holysmile.nl. De mail moet binnen 30 dagen na ontvangst van de producten verstuurd zijn naar ons email adres. Terugbetalingen worden alleen uitgevoerd voor de Whitening Strips, Whitening Duo Pack, Whitening Pen en de Whitening Bundel. Extra toegevoegde artikelen dienen volgens het retourbeleid (binnen 30 dagen aangemeld) teruggestuurd te worden.

Binnen 48 uur zul je van ons een reactie ontvangen. Na de goedkeuring ontvang je een retourformulier waarmee je overgebleven producten kunt terugsturen als je deze nog in bezit hebt. Na ontvangst zal het aankoopbedrag teruggestort worden op je rekening!