Direct antwoord op je vragen? Via onze chat krijg je meestal binnen enkele minuten het verlossende antwoord.

Neem contact met ons op

CONTACT GEGEVENS

BESCHIKBAARHEID

Ma t/m vrij van 10:00 - 16:00

Meest gestelde vragen bekijken? Hieronder vind je onze FAQ

Wat onderscheidt ons van andere merken?

Onze coconut charcoal is gemaakt van 100% natuurlijke producten, namelijk: biologische kokosnootschillen van hoge kwaliteit. De charcoal is voorzien van een Oralgrade keurmerk. Dat houdt in dat de charcoal onder zeer strenge voorwaarden is gekeurd als we kijken naar gebruik bij het gebit.

Er is veel tijd gestoken in onderzoek naar belangrijke toevoegingen om op een veilige manier het maximale resultaat te behalen. Daarnaast maken we gebruik van een unieke PAP toevoeging wat een veiliger en beter alternatief is voor peroxide. In de meeste gevallen zul je al na één behandeling resultaat zien!

Hoe gebruik ik de Whitening Pen & Strip bundel?

Je gebruikt de strips door zowel de onderste als bovenste strips op je tanden te plaatsen. Na het verwijderen van de strips kun je direct de pen gebruiken voor de finishing-touch. Dit kun je 14 dagen achter elkaar herhalen tot je het gewenste effect hebt bereikt.


Daarnaast kun je ook de pen pas na een volledige kuur van de strips gebruiken om maximaal effect te bereiken op een natuurlijke methode en zonder peroxide!


Download hier de brochure van de bundel

Hoe krijg ik de gel uit de Whitening Pen?

De Whitening Pen van Holysmile is voorzien van een seal. Hierdoor weet je zeker dat de pen niet eerder gebruikt is.


Dit betekent dat je vóór het eerste gebruik de pen voor ongeveer 30 tot 45 seconden aan de onderzijde moet draaien tot de gel op het kwastje komt, dan kun je direct aan de slag! Na het verwijderen van de seal zal de gel er altijd soepel uit komen.

Hoe vaak moet ik de whitening producten gebruiken?

Wij raden het aan om één keer per dag een tandenbleek behandeling te doen tot je het gewenste resultaat hebt bereikt (dit kan na een volledige kuur, of bijvoorbeeld al halverwege). Mochten je tanden overgevoelig reageren na een behandeling, raden we je aan een 2 tot 3 dagen te wachten voordat je opnieuw je tanden bleekt.

Hoe lang blijft het resultaat?

Het resultaat d.m.v de whitening strips of pen wordt 6 - 8 maanden behouden. Dit ligt geheel aan je levensstijl. Voor zo lang mogelijk resultaat raden we frisdrank, koffie en roken af.

Is Holysmile getest op dieren?

Nee! Ons product is niet getest op dieren.

Heeft het whitening effect op mijn tandheelkundig werk?

De producten van HolySmile zijn ontwikkeld voor echte tanden, en geven daarom geen gegarandeerd effect bij tandheelkundig werk. Onze producten bevatten geen agressieve chemische bleekmiddelen zoals peroxide en zullen cosmetische tanden (zoals kronen) niet beschadigen. Toch raden wij aan om in dit geval contact op te nemen met de tandarts of tandtechnicus voor advies! Kronen kunnen bijvoorbeeld minder goed mee bleken, waardoor het contrast in kleur verandert tussen de kroon en echte tanden.

Kan ik de jullie producten tijdens mijn zwangerschap gebruiken?

Ondanks dat onze producten geen gevaarlijke stoffen bevatten, raden wij het af om te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Hoe behaal ik optimaal resultaat?

Voor optimaal resultaat raden wij aan om voor het slapen te bleken. Waarom? Het is belangrijk om kleurstoffen te vermijden die in eten of drinken zitten. Mocht je bepaalde plekken van je gebit extra willen mee bleken, is de Whitening Pen een goede optie.

Maak vóór en na de volledige behandeling een foto in combinatie met het bijgeleverde tandenkleur kaartje. Je zult op die manier duidelijk verschil gaan zien.

Hoe gebruik je de coconut whitening strips?

De strips zijn makkelijk in gebruik: 1. Poets je tanden met tandpasta. 2. Plaats de onderste & bovenste strip op je tanden en druk het goed aan. 3. Na 30 minuten kun je de strips weer verwijderen 4. Poets de resten van de strip weg met water 5. Herhaal deze behandeling dagelijks tot je het gewenste resultaat hebt behaald! Bij jouw bestelling ontvang je altijd uitgebreide instructies bijgeleverd met het doosje!

Ik heb witte vlekjes vlak na de behandeling. Hoe komt dit?

Je hoeft je in dit geval geen zorgen te maken, de vlekjes trekken binnen enkele uren weg en dit is volledig onschuldig. Door verschillende diktes in het glazuur komt er op sommige plekken meer kleurstof dan op andere delen. Na enkele uren is de kleurstof echter goed verdeeld, waardoor de vlekjes vanzelf wegtrekken. Je glazuur wordt hierdoor niet beschadigd.