Meest gestelde vragen

Wat onderscheidt ons van andere merken?

Onze coconut charcoal is gemaakt van 100% natuurlijke producten, namelijk: biologische kokosnootschillen van hoge kwaliteit. De charcoal is voorzien van een Oralgrade keurmerk. Dat houdt in dat de charcoal onder zeer strenge voorwaarden is gekeurd als we kijken naar gebruik bij het gebit.

Verder is er veel tijd gestoken in onderzoek naar belangrijke toevoegingen om op een veilige manier het maximale resultaat te behalen. In de meeste gevallen zul je al na één behandeling resultaat zien!

Hoe gebruik je de coconut whitening strips?

De strips zijn makkelijk in gebruik: 
1. Poets je tanden met tandpasta.
2. Plaats de onderste & bovenste strip op je tanden en druk het goed aan.
3. Na 30 minuten kun je de strips weer verwijderen
4. Poets de resten van de strip weg met water
5. Herhaal deze behandeling dagelijks tot je het gewenste resultaat hebt behaald!

Bij jouw bestelling ontvang je altijd uitgebreide instructies bijgeleverd met het doosje!

Hoe behaal ik optimaal resultaat?

Voor optimaal resultaat raden wij aan om voor het slapen een strip te gebruiken. Waarom? Het is belangrijk om kleurstoffen te vermijden die je kunt vinden in eten/drinken. Voor meer resultaat je tanden poetsen voor 2 minuten met alleen water. Dit staat uiteraard ook allemaal in de gebruiksaanwijzing! 

Maak vóór en na de volledige behandeling een foto in combinatie met het bijgeleverde tandenkleur kaartje. Je zult op die manier duidelijk verschil gaan zien.

Hoe lang blijft het resultaat?

Het resultaat d.m.v de whitening strips wordt tot wel 4-6 maanden behouden. Dit ligt geheel aan je levensstijl. Voor zo lang mogelijk resultaat raden wij frisdrank, koffie en roken af. 

Witte vlekjes vlak na de behandeling?

Je hoeft je in dit geval geen zorgen te maken, de vlekjes trekken binnen enkele uren weg en dit is volledig onschuldig. Door verschillende diktes in het glazuur komt er op sommige plekken meer kleurstof dan op andere delen. Na enkele uren is kleurstof echter goed verdeeld, waardoor de vlekjes vanzelf wegtrekken. Je glazuur wordt hierdoor niet beschadigd.

Is Holysmile getest op dieren?

Nee! Ons product is niet getest op dieren.

Whitening effect op mijn tandheelkundig werk?

De strips zijn ontwikkeld voor echte tanden, en geven daarom geen garantie op effect bij tandheelkundig werk. De whitening strips bevatten geen agressieve chemische bleekmiddelen zoals peroxide en zullen cosmetische tanden (zoals kronen) niet beschadigen. Toch raden wij aan om in dit geval contact op te nemen met de tandarts of tandtechnicus voor advies! Kronen kunnen bijvoorbeeld minder goed mee bleken, waardoor het contrast in kleur verandert tussen de kroon en echte tanden.

Hoe vaak moet ik de strips gebruiken?

Je kunt de strips eigenlijk zo vaak als je wilt gebruiken. Wij raden echter aan om ze één keer per dag te gebruiken tot je het gewenste resultaat hebt bereikt (dit kan pas na een volledige kuur, of bijvoorbeeld al halverwege). Mochten je tanden overgevoelig reageren na een behandeling, raden we je aan een aantal dagen te wachten voordat je opnieuw je tanden bleekt. 

Kan ik de strips tijdens de zwangerschap gebruiken?

Ondanks dat onze strips geen gevaarlijke stoffen bevatten, raden wij het af om tandenbleek producten te gebruiken tijdens de zwangerschap.